Voorbeelden van One Day repair

Er zijn vele, veelal kleine, reparaties die in 24 uur uitgevoerd kunnen worden. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van veel voorkomende schades en hoe deze met One Day repair verholpen kunnen worden

 

Uitdeuken van kleine deukjes 

Parkeerdeukjes, hagelschade, deuken in de deuren… Het repareren van kleine deukjes kan gedaan worden zonder dat het complete deel overgespoten dient te worden. Gemiddeld duurt een dergelijke reparatie minder dan een uur zonder dat hierbij de originele verflaag wordt aangetast

Spotrepair 

Kleine schades, die niet met bovenstaande methode verholpen kunnen worden omdat bijvoorbeeld de laklaag van uw auto beschadigd is, kunnen eenvoudig worden gerepareerd door maar een klein deel van de carosserie over te spuiten. Uiteraard wordt dit gedaan met de originele kleuren.

 

Vergeelde of matte koplampen 

Tegenwoordig zijn bijna alle koplampen van auto's gemaakt van polycarbonaat ipv glas. Dit scheelt gewicht en is minder breukgevoelig, maar een nadeel is dat dit plastic na verloop van tijd vergeeld en/of mat wordt. Met een speciale behandeling, waarbij de koplamp gespoten wordt, zijn deze weer in nieuwstaat terug te brengen.

 

Voorruit reparatie

Kleine scheurtjes en zogenaamde sterretjes in de voorruit van uw auto kunnen op eenvoudige wijze worden hersteld. Hierdoor blijft uw voorruit zijn sterkte behouden en hoeft deze niet in z'n geheel vervangen te worden.

 

Velgreparatie 

Niets is zo lelijk als lichtmetalen velgen met stoeprandschade. Gelukkig is deze schade vrij eenvoudig en meestal binnen een uur te verhelpen, zodat uw velgen er weer als nieuw uitzien.

 

Autobekleding repartie

Kleine gaatjes in het tapijt of stoffen bekleding van uw auto, bijvoorbeeld een brandgaatje van een sigaret, is op eenvoudige wijze te repareren. Ook de hemelbekleding of andere stoffen delen van het interieur zijn op deze wijze te repareren.

 

Lederen bekleding reparatie

Gescheurde lederen bekleding is te repareren. Ook gaten en krassen kunnen verholpen worden. Op deze wijze blijft uw auto interieur in topstaat en behoud de auto z'n waarde. Deze technieken zijn ook toe te passen of vinyl bekleding.

 

Interieurdelen reparatie 

Gaatjes of beschadigingen aan plastic interieurdelen kunnen gemakkelijk gerepareerd worden. Denk ook aan gaatjes die overblijven na het verwijderen van een navigatiesysteem of carkit. Gaatjes worden gevuld, de oppervlakte structuur opnieuw aangebracht en het geheel wordt in de juiste kleur afgewerkt zodat de reparatie onzichtbaar is.